Hírek

2014.02.21. 13:56

I. fokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el

I. fokú árvízvédelmi készültséget rendelt el az Észak- Dunántúli Vízügyi Igazgatóság péntek reggel 6 órától Mórichida-sárvári árvízvédelmi szakasz Mórichidai, Marcaltői, Kemenesszentpéteri gátőrjárására.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Pápai Kirendeltségének vezetője, Csillag István tű. alezredes és polgári védelmi felügyelője, Rendesné Sebő Gabriella tű. százados az érintett települések polgármestereivel és a Marcaltő- Malomsok- Várkesző települések közbiztonsági referensével ellenőrizte a Rába menti védműveket.

A középső szakasz bejárása során megállapították, hogy a kiépített védművek állapota megfelelő, az érintett négy település – Marcaltő, Várkesző, Kemenesszentpéter és Malomsok – nincs veszélyben.

Két utat zártak le Veszprém megyében a Rába áradása miatt

Két utat zárt le a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Veszprém megyében a Rába áradása miatt - közölte a társaság szóvivője pénteken az MTI-vel. Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint lezárták a 84123-as jelű összekötő utat a veszprémi megyehatár és Várkesző közötti több mint 700 méteres szakaszon, valamint a 8412-es jelű mellékutat Kemeneshőgyésznél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!