Hírek

2014.05.08. 13:23

A legbefolyásosabb médiavezetők

Hetedik alkalommal jelentette meg a Marketing és Média szaklap a Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban című rangsorát. A listán idén is ott található Szabó Miklós, lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága (PLT) ügyvezetésének elnöke.

A rangsort a szaklap szerkesztőbizottságának tagjai állapították meg két fordulóban, több szempontot mérlegelve. Azt vizsgálták, hogy a 130, látókörükben található, a médiaiparban vezető pozíciójú személy milyen nagyságú pénz mozgását befolyásolta, véleményük mennyire hatott a hazai médiaiparra az elmúlt egy évben, illetve pozíciójukban, karrierjükben történt-e valamilyen irányú változás.

Szabó Miklós, a PLT ügyvezetésének elnöke a magyar médiapiac legbefolyásosabb nem budapesti székhelyű cégének vezetőjeként a 44. helyet foglalja el az ország legmeghatározóbb médiacégeinek vezetői között, akiknek szerepe megkérdőjelezhetetlen a hazai médiapiac működésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!