Hírek

2014.05.23. 16:56

Soponyára került a nyereményautó

Veszprém - Több mint 37 ezer szelvénybeküldő közül a Fejér megyei Soponyán élő Farkas Gábor nyerte meg a Suzuki Splash személyautót.

Kovács Erika

 

Ezen kívül még sok értékes nyereményt sorsoltak ki pénteken lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága (PLT) Tavaszi mozaikkereső játékán  - mondta el Hadanich Dalma, a PLT marketingvezető-helyettese.

Április 25-től naponta elhelyeztünk a PLT öt napilapjában egy mozaikkupont. Ezekből tíz darabot kellett olvasóinknak összegyűjteni, felragasztani egy játékszelvényre és beküldeni. A beküldött szelvényekből a közönség tagjai közül kisorsolt balatonalmádi Vass Csaba húzta ki a szerencsések nevét dr. Őze Éva közjegyző és a NAV Központi Hivatal Szerencsejáték-felügyelete képviselőinek jelenlétében.

A beküldött szelvényekből a közönség tagjai közül kisorsolt  balatonalmádi Vass Csaba húzta ki a szerencsések nevét (Fotó: Penovác Károly)

Értékes nyereményeink közül ötszázezer forint értékben bútorvásárlási utalványt nyert  Mórocz Sándor Zalaegerszegről, 250 ezer forintos robogót Békési Sándor Szombathelyről, két személyre szóló erdélyi körutazást a tapolcai Lingl Sándorné, kétszemélyes pünkösdi velencei utazást Szentes Tibor Újudvarról, kerékpárt  Buza Lajosné Polgárdiból és Bankó Pálné Székesfehérvárról. Kétszemélyes wellnesshétvégének örülhet Kovács Károlyné Zalaigricéről, Sipos János Veszprémből, Mátyási Sándor Martonvásárról, Balogh Ferenc Bobáról, gyermekkerékpárt nyert a nemesvámosi Hárs Péter.

A nyereményeket olvasóink szerkesztőségeinkben vehetik át egy hónapon belül, amiről előzetesen értesítjük az érintetteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!