Hírek

2014.06.11. 14:55

Rendőrök és sajtó - Együtt a hiteles tájékoztatásért

Veszprém - Megbeszélésre, tájékozódásra érkeztek szerkesztőségünkbe a pápai, tapolcai és veszprémi rendőrkapitányságtól rendőrök Gaál Csaba, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, megyei sajtóreferens vezetésével szerdán.

Kovács Erika

A rendőrkapitányságoktól a körzeti megbízottak, járőrök, továbbá bűn- és balesetmegelőzéssel, valamint áldozatvédelemmel foglalkozó rendőrök mellett főként azok jöttek el, akiknek napi munkájához sajtóügyek is hozzátartoznak.

Németh F. Bernadett főszerkesztő köszöntője után Bartuc Gabriella felelős szerkesztő beszélt a Pannon Lapok Társaságáról, amely négy megyében öt napilapot jelentet meg. Beszélt az újságok szerkesztéséről, a tematikus oldalakról, mint például a Lóerő, a Hétvége melléklet. Utalt arra, hogy mától jelenik meg a Napló digitális esti kiadása.

Gaál Csaba kiemelte: a rendőrségnél fontosnak tartják a jó kapcsolatot a médiával, üdvözlik, hogy a Napló frissen közli a híreket, különös tekintettel a bűnmegelőzésre, a szabályos közlekedésre, a helyszíni ellenőrzéseikről szóló riportokra, és a lap tiszteletben tartja, hogy a rendőrség nem lépheti át a jogi előírásokat az egyes ügyeket érintő tájékoztatáskor. A fontos, hogy összehangoljuk érdekeinket! - hangoztatta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!