Hírek

2015.08.15. 08:15

Tömegek tartanak a Balaton felé, nincs torlódás, jól járhatók az utak

Megyei körkép – Nem történt baleset a megye útjain szombat délelőtt, közölte érdeklődésünkre a Magyar Közút Veszprém megyei ügyeletese.

Tremmer Tamás

Bár Budapestről a Balaton felé az autópályán sűrű a forgalom, a megye útjai jól járhatók, az autósoknak sehol nem kell számítania torlódásra.

Szombat délelőtti forgalom Győr felől
Fotó: Penovác Károly

Tömegek tartanak a Balaton felé

Úgy látszik, nagyon sokan szeretnék eltölteni az előrejelzések szerint utolsó kánikulai, forró hétvégét a Balatonnál, mert nagy forgalom van az M7-es autópályán, illetve a 71-es számú balatoni úton szombaton délelőtt. Az autósok jó ütemben haladhatnak, lassabb közlekedésre Balatonalmádinál és Balatonfürednél kell számítani – derült ki Marczin Bence, a Magyar Közút Zrt. kommunikációs vezetője tájékoztatójából. Mint mondta, nincs fennakadás és baleset Balatonakarattya térségében sem, ott is jó ütemben lehet közlekedni.

A strandok környékén azt láttuk, hogy folyamatosan telnek meg a parkolók, és jelentős a gyalogos, illetve kerékpáros forgalom is. A rendőrség továbbra is azt kéri, vezessen mindenki nagyon óvatosan, megfelelő sebességgel.

Az M7-es autópálya forgalma a Letenye felé tartó oldalon Budapest és a Balaton között továbbra is nagyon erős volt szombaton délelőtt, már Polgárditól zsúfoltak a sávok. A balatonvilágosi csomópont előtt a 71-es főúti kihajtónál lelassult a közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!