Hírek

2016.04.21. 08:20

Gyorshajtók: mindenkit levadásznak?

Veszprém - Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést végez április 21-én, csütörtökön reggel hattól másnap reggel hat óráig, amelyhez 24 tagállam csatlakozott - közölte a rendőrség.

Napló-információ

Az akció keretében a „Speedmarathon" elnevezésű ellenőrzés ideje alatt április 21-én 6 órától 2016. április 22-én 6 óráig  Veszprém megyében levő valamennyi változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont is (vhKKEP) használatban lesz. A 24 óra során egy vhKKEP részére több ellenőrzési helyet jelölnek ki, egy helyszínen folyamatosan legfeljebb négy órán keresztül figyelik a gyorshajtókat. A rendőrség kiemelte, az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyére való figyelemfelhívás, nem a szankcionálás, de adott esetben a jogsértések miatt a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő a rendőrség intézkedik. A rendőrség szerdán délután közölte az országban levő 874 sebességmérő helyszínt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!