Hírek

2016.04.19. 09:06

Mentés: már biztonságban van a kidobott kutya

Veszprém - Köszönettel beszélt a hétfői kutyamentésről Frei Ágnes, a veszprémi Vackoló Állatvédő Egyesület önkéntese, aki elmondta, az a kiskutya, akit a 82-esen Eplény és Zirc között találtunk és segítettünk a befogásnál, aztán az állat hozzájuk került, már biztonságban van náluk.

Kovács Erika

Megírtuk, rohangált a járművek között, aztán rémülten ült a hatalmas forgalmú út mentén a keverék kiskutya hétfőn Eplény és Zirc között, ahol csak a nagy szerencsének meg a véletlennek köszönhette, hogy nem ütötték el. Az arra járók azt mondták, a szerencsétlen állat napok óta ott kóborolt már, lehetséges, kitették. Hétfőn Jakab Judit, egy fiatal zirci lány állt meg az autójával az útnál, az állatra egy madzagot szeretett volna tenni, hogy aztán biztonságos helyre vigye, de a kutya mindig elrohant ijedtében az autók közé. Segítettünk neki mi is befogni a kutyát, egy férfi pedig az autójába tette az állatot, és a fiatal nővel együtt állatvédőkhöz vitte el így megmentve a biztos elütéstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!