Hírek

2016.09.27. 07:53

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Bakonyszentivánon

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap a Veszprém megyei Bakonyszentivánon a képviselő-testület feloszlása miatt - tájékoztatta a település címzetes főjegyzője az MTI-t.

Fehér Mária közölte: a testület június 27-én mondta ki a feloszlatását, mivel a képviselők nem értettek egyet a polgármester fejlesztési elképzeléseivel.

A polgármesteri tisztséget három független jelölt szeretné elnyerni: Karvas János, Ledó Edit jelenlegi településvezető és Leiner Nándor. Mázi Magdolna, aki korábban szintén jelöltette magát, visszalépett a jelöltségtől.

A négy képviselői helyért nyolc független jelölt indul a választáson: Frum István, Strommerné Biró Hajnalka, Földing Zoltán, Mázi József, Beck Robert Wilhelm, Karvas Ágoston, Baranyai Miklósné és Nyári István.

A 230 lakosú település egyetlen szavazókörében vasárnap reggel hat órától este hétig adhatják le szavazatukat a választók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!