Hírek

2016.09.21. 15:05

Találjon állást velünk! - Ahol karrierre és hivatásra is lelhetnek

Veszprém - A Pannon Lapok Társasága rendezvénysorozatának első veszprémi állomása, az I. Napló-állásbörze csütörtökön várja az érdeklődőket a Veszprém Arénában.

Hadnagy Marcell

Zalaegerszeg és Szombathely után a PLT központjának számító Veszprémben is megrendezzük a megye állásbörzéjét, ahol több mint 40 kiállító vesz részt csaknem 2000 állásajánlattal. Itt a diákoknak, szakképzetséggel nem rendelkezőknek ugyanúgy van lehetőségük állást találni, mint a megváltozott munkaképességűeknek, a szakmával vagy egyetemi végzettséggel rendelkezőknek. Sőt, nemcsak munkát, hanem karrierlehetőséget, akár hivatást is lehet itt találni: erre a rendőrkapitányság és a honvédség is kiváló lehetőség.

Ódor Péter, a szervező
Fotó: PLT

- Partnereink közül a Veszprém Megyei Kormányhivatal a munkavállalóknak és a munkáltatóknak is alkalmat kínál arra, hogy egymásra találjanak, illetve az aktuális programokról is tájékoztatnak. A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága az adózás világában segíti eligazodni a jelenlévőket. Az Országos Foglalkoztatási Nonprofit Kft. (OFA) gépjármű-vezetői programmal várja az érdeklődőket, valamint a munkáltatóknak is kínálnak lehetőséget arra, hogy felelős foglalkoztatóvá váljanak - mondta el a rendezvényről Ódor Péter szervező.

Csütörtökön 10 órától 17.30 óráig több mint 40 standon válogathatnak a kínálatból, s a Napló kiállítóhelyénél is lehet állásra jelentkezni. A rendezvényen lehetőség lesz tanácsadásra, regisztrációra, állásinterjúra, akár azonnali kiválasztásra, vagy csak megnézhetik, meghallgathatják a kiállítók ajánlatait.




Címkék#börze

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!