Hírek

2016.10.19. 14:03

Régi, idős ügyfelétől lopott a házaló

Egy 35 éves román állampolgár idős vásárlóját lopta meg.

Kovács Erika

Egy cseszneki nyugdíjas több éven át volt vásárlója egy román állampolgárságú, ruhaneműkkel házaló nőnek, akit az adásvételeknél mindig beengedett a lakásába is, közölte Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő.

Az idős férfinél 2016. szeptember 25-én a déli órákban a nő ismét megjelent, akit a sértett lakásában vendégül látott. Amíg a nyugdíjas férfi látogatóját egy rövid időre magára hagyta, az asszony besurrant a hálószobába, ahonnan több mint százezer forintot lopott el.

Az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás során a veszprémi nyomozók napok alatt beazonosították a nőt, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A Zirci Rendőrőrs járőrei a 35 éves román állampolgárt 2016. október 17-én elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra (VRK), ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A VRK a gyanúsított ellen lopás miatt nyomoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!