Hírek

2016.12.19. 09:51

Sokmindent kiírtam magamból - Király Linda kreatív időszakot él meg

Veszprém – Király Linda saját élményeiből, érzéseiből merít az alkotáshoz. Mint mondja, kreativitását most igazán ki tudja bontakoztatni, mivel izgalmas időszakot él meg. A munkában nincs megállás, az ünnepek alatt dolgozik, a családi együttlétet pedig februárban pótolják be New Yorkban. Munkáról és az ünnepi készülődésről is kérdeztük az énekesnőt.

Kutasi Zsófia

- Hogy érzi magát  a Sztárban sztár + 1 kicsi forgatásán?

- Kimondottan élvezem a Sztárban sztár + 1 kicsi fellépéseit, azért is, mert imádok gyerekekkel dolgozni. A stúdiónak is más a hangulata, amikor gyerekek vannak jelen, akik friss, lendületes energiákkal töltik meg a teret. A partnerem, Tabatabai Nejad Flóra nagyon tehetséges, célom, hogy emellett, hogy jól érezze magát, pozitív élményekkel gazdagodjon és lehetősége legyen a tudása kibontakoztatására. Úgy gondolom, a Sztárban sztár + 1 kicsi kiváló lehetőség, hogy a közönség megismerje ezeket a fiatal tehetségeket. Igaz, sokan még nagyon fiatalok, Flóra is még csak tizenkét éves, de a tanulás és tapasztalat szempontjából fontos mérföldkő lehet számukra a műsor.

- Hogyan telik az ünnepi készülődés?

- Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok, a forgatások mellett folyamatosak a fellépések, emellett egy új lemezanyagot is készítek. Az ünnepeket februárban pótoljuk be, amikor a családdal New Yorkba utazunk az öcsémhez, Benjaminhoz. Ben felesége várandós, hamarosan megszületik a gyermekük, ami szintén okot ad az ünneplésre. Karácsonykor a nap első felét a párom szüleinél, a délutánt az én szüleimnél töltjük.

- A szilvesztert hol tölti, mi lesz a program?

- A szakmámban általános, hogy az ünnep a munkáról szól. Szilveszterkor is dolgozom, fellépésem lesz.

- Máshogy telik az ünnep, ha Amerikában vagy ha Magyarországon töltik azt, vannak családi hagyományok?

- Nálunk nincs különbség abban, hogyan töltjük az ünnepeket, ha Amerikában vagy ha Magyarországon vagyunk. A fő szempont, hogy együtt legyen a család és közösen ünnepeljünk. A szokásaink nem változtak az elmúlt évtizedekben. Mindig meghittek ezek az alkalmak, amikor mindenki összejön és együtt ünnepel a család.

- Mik a tervei, mivel készül jövőre?

- Februárban New Yorkban leszek. Dolgozom tovább az új lemezemen, ami először egy maxi kiadás lesz. Ez egy nagyon izgalmas időszak számomra. Az új lemez más lesz, némileg eltér a megszokottól. Hangzásvilágát a soul, a gospel és az elektronikai elemek határozzák meg. Érdekes időszakon vagyok túl, sokmindent kiírtam magamból, az élményeimet, azokat, amik történtek velem. A mostani egy igazán kreatív időszak számomra, várom, hogy mindezt átadhassam a közönségnek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!