Hírek

2017.01.02. 10:15

Életmentés Tihanyban? Mi történhetett szilveszter éjjel?

Tihany - Nagy valószínűséggel megmenthették a mentősök egy vendég életét, aki ismeretlen okból súlyosan megsérült és erősen vérzett szilveszterkor - erősítette meg olvasóinktól kapott értesülésünket Károly Tamás, a Club Tihany igazgatója.

Kovács Erika

Károly Tamás igazgató az eset kapcsán elmondta, az év végi rendezvényen, ahol hétszázan tartózkodtak, egy magyar férfi vendég a vacsora után a szobájában ismeretlen okból megvágta magát. A helyszínen levő mentőápolók ezt észrevették, és azonnal a segítségére siettek, majd értesítették a mentőszolgálatot. A férfit ellátták, majd kórházba szállították. Az igazgató úgy tudja, nagyon erősen vérzett az illető a kezén.

Károly Tamás kérdésünkre, hogy miért tartózkodtak mentősök a helyszínen elmondta, egyfelől törvény írja elő azt, hogy ekkorra rendezvényen a jelenlétük kötelező, másfelől vendégeik biztonsága érdekében ezt ő alapvetőnek tekintette és alkalmazta is.

Megkérdeztük a mentőszolgálatot az esetről, amelyről írunk, amint válaszukat megkapjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!