Hírek

2017.01.01. 14:17

Tűz Balatonfüreden! - Egy pékségnél csaptak fel a lángok

Balatonfüred - Kollégáimtól hallottam, hogy mi történt, én ugyanis elutaztam az ország egyik távolabbi helyére, mondta el érdeklődésükre Uzinger János, a balatonfüredi pékség ügyvezetője, ahol a lángok felcsaptak az üzem udvarán.

Kovács Erika

Utalt rá, azt még nem lehet tudni, mitől gyulladt meg három autója és a generátorház, és sajnos valamennyi megsemmisült. A férfi annak örül, hogy a tűz miatt személyi sérülés nem történt, az üzemben nem tartózkodott senki. Kárát még megbecsülni sem tudja, január 2-án a helyszínen tájékozódik mindenről.


Kiégett autók, elszenesedett holmik emlékeztetnek az éjszakai tűzre

Az utcabeliek, illetve mások mellett Dobrotka Sándor azt mondta nekünk, hogy a veje vette észre szilveszter éjjel a lángokat, és  ő értesítette a tűzoltókat is. Ő vejétől úgy tudja, hogy a tűz előtt legalább fél órán át hatalmas tűzijátékozás volt az üzem közelében, aztán hirtelen csend lett, ekkor csaphattak fel a lángok az udvaron, amit szerencsére észrevettek.

A képen: Dobrotka Sándor
Sándor veje vette észre a tüzet az üzem udvarán, és ő hívta ki a tűzoltókat

A tűzoltók szirénázva hamarosan megérkeztek, és villámgyorsan nekiláttak az oltásnak, megfékezték a lángokat. Az, hogy mitől keletkezett a tűz, és mi gyulladhatott meg először, ők sem tudják.

A cikk előzménye itt olvasható:

Három autó és kukák gyulladtak ki éjfél után Balatonfüreden

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!