Hírek

2017.03.12. 21:15

Nagy sikert aratott a tapolcafői kertbarátok nőnapi rendezvénye

Pápa - Nőnap alkalmából vidám műsorral köszöntötte hölgytagjait a Tapolcafői Kertbarát- kör Közhasznú Egyesület a helyi művelődési házban.

Polgár Tibor

A rendezvényen a 85 tagot számláló egyesületből mintegy 60-an vettek részt, hogy felköszöntsék a hölgy kertbarátokat. - Tiszteljük egymást mint embert, és csodáljuk meg egymásban a nőt, vagy a férfit. Kicsit nézzük más szemmel a dolgokat ebben a rohanó világban, mindenkit lehet tisztelni valamiért. A nő olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap a párjától, annál szebb és sugárzóbb - fogalmazott ünnepi beszédében Somogyi Zoltán, a Tapolcafői Kertbarátkör elnöke.

Ezt követően Nagy Zoltán, a kertbarát-egyesület gannai tagja olvasta fel a hölgyeket köszöntő sorait, majd Kiss Zoltán elszavalta költészetünk egyik legszebb szerelmes versét, József Attila Óda című költeményét. Ezután a kertbarátok egy-egy szál virágot nyújtottak át minden jelen lévő hölgy számára.

Kossuth Gergő pápai származású énekes dalaival tovább fokozta az amúgy is kiváló hangulatot a tapolcafői művelődési házban Fotó: Somogyi Zoltán

A hölgyek nevében Bali Istvánné elnökségi tag köszönte meg a férfiaknak a megemlékezést Tófeji Valéria egyik írásának felolvasásá-val. A kertbarátkör elnöksége meglepetésként Kossuth Gergő pápai származású énekest is meghívta az eseményre, aki dalaival emlékezetes ajándékot adott a hölgyeknek.

A jó hangulatú rendezvényen a kertbarátok a Zoltánokat, valamint mindazon névnaposokat is köszöntötték, akik a közelmúltban (Karolina, Zsuzsanna) és a közeljövőban (Ildikó, Szilárd) ünnepeltek, illetve ünnepelnek.
Somogyi Zoltán örömmel konstatálta, hogy az idei nőnapi rendezvényük is nagy sikert aratott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!