Hírek

2017.04.18. 14:15

Három jogsértést követett el egyszerre

Balatonfüred – Vezetői engedély nélkül, ittasan indult útnak a 27 éves férfi, akinek autóján egy darab rendszámtábla volt, ám az sem a járműhöz tartozott.

Napló információ

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja kollégájával egy Citroen típusú gépjárművet ellenőrzött április 15-én 13 óra 40 perckor Balatonfüreden.

Jánka István címzetes rendőr zászlós az ellenőrzés során megállapította, hogy a kocsit vezető 27 éves V. Károly vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a gépkocsin kettő helyett csak egy hatósági jelzés van, de az sem az autóhoz tartozik.

Fotó: Rendőrség

Mindezeken felül a vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, így a 27 éves férfit elfogták, és előállították a kapitányságra elszámoltatása végett, a kérdéses gépjármű lefoglalásra került.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság V. Károllyal szemben egyedi azonosító jel meghamisítás bűntette, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!