Hírek

2017.04.17. 13:15

Huszonnégy órás sebességmérés megyénk útjain április 19-től

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017-ben is részt vesz az egész Európát érintő sebességellenőrzéssel kapcsolatos kampányban.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezésére a rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez ugyanabban az időben Európa több tagállamában, melynek célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása.

Az ellenőrzés ideje alatt, 2017. április 19-én 6 órától 2017. április 20-án 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban, a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. Az adott nap során a változtatható helyű műszerek részére több ellenőrzési helyet is kijelölnek.

A lakosság jelzései alapján, a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai 2017. április 18-ig jelölik ki az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait, amelyekről tájékoztatják a nyilvánosságot.

Az ellenőrzést követően információt adnak a lakosság részére az ellenőrzés tapasztalatairól, valamint azok közlekedésbiztonságra gyakorolt hatásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!