Hírek

2017.05.04. 15:12

A ballagtató osztályfőnököket köszöntötték

Pápa - A városi ballagás keretében szombaton hat középiskola 572 végzős tanulója vesz búcsút az oktatási intézményétől. A ballagtató osztályfőnököket Áldozó Tamás, Pápa polgármestere a Városházán köszöntötte.

Polgár Bettina

Áldozó Tamás az esemény alkalmával úgy fogalmazott, nagyon sokat jelentenek a fiataloknak azok az évek, melyeket osztályfőnökeikkel töltöttek.

 

 

– A ballagáson nézzenek végig a fiatalok sorain, és idézzék fel, hogy az elmúlt esztendőkben közösen megtett út honnan hová vezette el ezeket a diákokat. Legyenek nagyon büszkék arra, hogy a családon túl önök igazították el útjukon a fiatalokat, és higgyenek abban, hogy mindezt jó irányba tették. Legyen szerencséjük egykori diákjaik útját a továbbiakban is követni, és osztozzanak mindazokban a sikerekben, amit ezek a fiatalok elérnek – hangsúlyozta az oktatókhoz szólva a polgármester.

 

 

Áldozó Tamás a rendezvényen elmondta, idén ballag a fia, így ebben az évben személyes szálak is fűzik a jeles eseményhez. – Akik részt vettek már a pápai ballagáson, biztos megerősítik, hogy addigi életük egyik legszebb pillanata volt, amikor ott ülhettek a szabadtéri színpadon, majd az ünnepség végével visszamentek a családjukhoz. Az ilyen pillanatok alkalmával ugyanis igazán lehet érezni, hogy valami nagyon megváltozik. Egy ilyen ünnep után mindig kicsit másképp folytatódik az élet – mutatott rá a polgármester, aki a város nevében köszönetét fejezte ki munkájukért az osztályfőnököknek, és sok erőt, egészséget kívánt hivatásuk folytatásához.

 

 

A rendezvényen Unger Tamás alpolgármester hozzátette, átérzi minden osztályfőnök és intézményvezető lelkiállapotát, hiszen a ballagás egy nagyon különleges esemény az iskolák életében. Mint mondta, az ünnepséget követő vizsgák izgalmai mellé azt kívánja, hogy minden gördülékenyen menjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!