Hírek

2017.05.03. 14:52

Remek hangulatú, hasznos találkozó

Veszprém - A Napló főszerkesztőjét, Néző Lászlót látta vendégül a Nyugdíjas Klubvezetők Fóruma szerdai ülésén.

Marton Attila

A szervezet minden hónap első szerdáján tartja találkozóját, amelyen a helyi nyugdíjasklubok vezetői vesznek részt.

Szente József, a fórum elnöke bevezetőjében elmondta, szerették volna személyesen is megismerni a lap januárban kinevezett főszerkesztőjét, ezért hívták el aktuális rendezvényükre. Néző László kiemelte, ritkán adatik meg egy lap főszerkesztőjének, hogy személyesen találkozzon az olvasókkal, ezért is örömmel fogadta el a meghívást.

Hangsúlyozta, szakmai hitvallása megegyezik azzal a Deák Ferenc-i gondolattal, hogy a sajtónak hazudni nem szabad. A korábban a Magyar Nemzet lapszerkesztőjeként, az újság online kiadásának főszerkesztőjeként és a Magyar Idők főszerkesztő-helyetteseként is dolgozó Néző László legfontosabb feladatai közé sorolta, hogy biztonságot és nyugalmat adjon a Napló szerkesztőségének és a Pannon Lapok Társasága lapjainak.

Hozzászólók kérdéseire reagálva elárulta, szeretnének a közeljövőben több országos hírt megjelentetni, és készítik a terveket a lap oldalszámemelésére is.

A változtatás kapcsán a főszerkesztő megjegyezte, az olvasótábor egy része kizárólag a Naplóból tájékozódik, ezért is nagyon fontos, hogy az országos politika hírei is megjelenjenek az újságban. A terveket illetően arról is beszélt, hogy a jövőben szeretne minél több fiatalt bevonni az újságírásba.

Az egyik klubvezető kérdésére válaszolva elmondta, megyei lapként a Naplóban egyaránt helyet kell kapnia a helyi közélet valamennyi ágának, így a politikai és gazdasági hírek mellett a sportnak és a kultúrának is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!