Hírek

2017.08.29. 05:35

Főzés, sport és játékok Pápán - Megünnepelték a városrész és a játszótere napját

PÁPA - Csaknem 180 ezer forint gyűlt össze az egykori Kilián György-lakótelep idei játszótéri napjának jótékonysági főzőversenyén. A rendezvény bevételét a Napsugár Bölcsőde és a Szivárvány Óvoda javára ajánlották fel.

Polgár Tibor

A hagyományos nyárbúcsúztató városrészi nap ezúttal is főzőversennyel vette kezdetét, ennek során összesen 11 csapat tagjai ragadtak fakanalat. A gasztronómia megmérettetést végül a Weöres Sándor Általános Iskola kollektívája nyerte meg. A jótékonysági közösségi főzés több mint 175 ezer forintot eredményezett, amivel a szervezők - no meg a nemes célú gyűjtéshez hozzájárulók - a városrész bölcsődéjét és óvodáját támogatják.

A sportprogramok között tartottak például kispályás labdarúgó-tornát és streetball-bajnokságot, illetve volt többek között családi vetélkedő, valamint többféle népi ügyességi játék. A színpadi produkciók alkalmával a közönség tapsolhatott a Gyémántvirág mazsorettcsoportnak, a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team táncosainak, továbbá Horváthné Szabó Andrea interaktív gyermekműsorának. A szép számban egybegyűlteknek énekelt Tóth Tünde, a városrészi nap sztárvendége pedig Varga Miklós volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!