Hírek

2017.08.16. 09:33

Kiváló vagyonőröket díjaztak Kislődön

KISLŐD Kitüntetéseket adományozott a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete a kalandparkban rendezett családi napon.

Penk Tímea

A Kiváló Vagyonőr kitüntetéssel a kamara a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben nyújtott aktív tevékenységet ismerte el. A díjakat Fialka György, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezetének elnöke, Rácz László, a megyei szervezet elnöke és Angyal István, a Kitüntetést Odaítélő Bizottság elnöke adta át.

Fotó: Penk Tímea

 

Elismerésben részesült Heiter Rudolf személy- és vagyonőr, aki közel húsz éve dolgozik a szakmában, segíti az új munkatársak beilleszkedését, öregbíti a szakma hírnevét, becsületét. Az ajkai üveggyár portáján teljesít szolgálatot, a dolgozókkal udvarias, munkáját a megbízó megelégedésére végzi, 30 fős munkahelyi kollektíva ajánlotta a kitüntetésre. Ajka sportszerető közönségének is kivívta a tiszteletét, a sportrendezvényeken az Év Szurkolója cím tulajdonosaként vigyázza a rendet, gondoskodik a jó hangulatról.

Kolat Jenő személy- és vagyonőr több mint húszéves szakmai múltra tekint vissza. Folyamatosan képezte magát, komoly szakmai tapasztalatokat szerzett objektumőrzés, portai szolgálat és rendezvénybiztosítás területén is. Szakmai tudását és tapasztalatát pozitív hozzáállással és lelkesedéssel adja át munkatársainak. Munkájával elévülhetetlen érdemeket szerzett a megbízó társaság vagyonvédelmi helyzetének megszilárdításában, munkáltatója elismertségében. A Bank Biztonság Bizalom Zrt. szakmai igazgatójának és a Bakonyi Erőmű Zrt. vezérigazgatójának ajánlására kapta meg a kitüntetést.

Sorok Károly 15 éve dolgozik a szakmában. Felkészültségével, szakmai tapasztalatával, határozottságával és intézkedésének kulturáltságával kivívta a megbízók és a munkáltatójának tiszteletét, tevékenységének elismerését. A Pannon Egyetemen és intézményeinél nap mint nap magas szakmai hozzáértéssel, lelkiismeretesen, becsülettel végzi munkáját, ezzel is elősegítve a zavartalan és biztonságos működést. Három magánszemély, valamint az Egyetemi Könyvtár és Levéltár főigazgatójának, továbbá a Sziveri János Intézet igazgatójának ajánlására kapta meg a kitüntetést.

Rácz László lapunknak elmondta, hogy közel háromszázan vettek részt a családi napon. A kamara megyei elnöke fontosnak tartja a személyes kapcsolattartást és az olyan összejöveteleket, ahol beszélgethetnek, kikapcsolódhatnak a személy- és vagyonőrök, egy kicsit jobban megismerhetik egymást és a családdal közösen eltölthetnek egy kellemes napot. Rácz László unokái, Johanna és Angéla is szívesen mentek a programra, az ajándékutalványok sorsolásában vettek részt.

A márciusban megválasztott országos elnök, Fialka György egyetemi docens lapunknak elmondta, hogy a veszprémi kamara kiválóan működik, és a családi nap is nagyon jó, fontos közösségformáló hatással bír. Az elnök személyes tapasztalatokat gyűjtött, szívesen beszélgetett a tagokkal. Hangsúlyozta, az ilyen rendezvények a kamara egységét képviselik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!