Hírek

2017.08.05. 15:21

Összetartás határokon túl is: tüskevári falunap testvértelepülésekkel és légi bemutatóval

Zenés ébresztővel indult a nap Tüskeváron, majd kistraktorral, motorokkal, terepjárókkal hívták mulatságra a falubelieket.

Penk Tímea

Többféle étel készült délelőtt, a gyerekeket egészen estig kézműves foglalkozások, arcfestés, csillámtetoválás, vízi és szárazföldi játékok, ügyességi eszközök várják. A Vöröskereszt és a mentőszolgálat baleseti szimulációt tartott.

 

Tüskevár önkormányzata Bős, Nyárádremete, Csente és Vörösmart küldötteivel írt alá testvértelepülési megállapodást. A külhoni magyarokat számos helyi jellegű ajándékkal köszöntötte Molnár Levente polgármester.

A déli ebéd után karate, légi bemutató szórakoztatta a közönséget, majd a Nemzeti Lovas Színház és Polgár Peti lépett fel. Öt órakor hagyományőrző lovasbemutató, hatkor Kornél és Kötél streetfighter-show szórakoztatja közönséget. Az eredményhirdetés után, kilenckor meglepetés műsor következik, tízkor tűzijáték, majd a Part együttes bulija zárja a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!