Hírek

2010.10.27. 14:42

A hátrányos helyzetűek felajánlása

Veszprém - Jótékonysági gálát rendez november 20-án a Lovassy gimnázium sportcsarnokában a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesülete, a bevétel egy részét a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére ajánláják fel.

Halmos György

Molnár F. Roland, az egyesület elnöke elmondta, hogy a gála, illetve a Padányi gimnáziumban rendezett jótékonysági estjük bevételét is felajánlották Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely bajba jutott lakóinak megsegítésére. Az egyesület elnöke szólt arról is, hogy szeretnék meghívni az érintett települések polgármestereit is a rendezvényre.

Némedi Lajos alpolgármester azt hangsúlyozta, hogy rendkívüli az egyesület hozzájárulás a károsultaknak, hiszen abból a kevésből nyújtják, ami nekik van. A november 20-ai jótékonysági bál kapcsán arról beszélt, hogy azt a város vezetése minden eszközel támogatja, és ahhoz segítséghet nyújt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!