Hírek

2013.09.11. 09:14

A Hősök kedvenc könyvei

Rendhagyó, s igen érdekesnek ígérkező programokkal készül a pénteki Olvasás éjszakájára a Napló csapata.

Szabó Péter Dániel

A mostani péntek nemcsak azért lesz különleges, mert tizenharmadika lesz. Szeptember 13-án rendezik meg ugyanis az Olvasás éjszakáját. Az olvasást népszerűsítő országos kezdeményezéshez lapunk is nívós programokkal csatlakozott.

Pénteken 16 órától a Veszprém, Kossuth utca 10. szám alatt található új ügyfélszolgálati irodánkban például a Hősök hip-hop banda tagjai lesznek a vendégeink. Az idei esztendőben az országot meghódító Baranyai Daniék kedvenc könyveikről mesélnek majd, azaz megtudhatjuk, hogy Dan Brown, Stephen King, J.K. Rowling vagy épp Jókai Mór áll–e közel a szöveggyáros srácokhoz.

Ezúttal nem a színpadon szövegelnek, hanem kedvenc könyveiket mutatják be Baranyai „Eckü” Daniék (jobbra) (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Este aztán lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága Házgyári út 12. szám alatt található nyomdai központja a célállomás. Itt 20 órától nyomdai és szerkesztőségi látogatáson vehetnek részt az érdeklődők, akik így élőben láthatják hogyan is készül a másnap újság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!