Hírek

2013.05.15. 06:58

A legbefolyásosabb médiaszemélyiségek

A Siófokon zajló kétnapos Média Hungary konferencia keddi napjának esti záró eseményeként kiosztották a Marketing & Média Top 50 kiadványának díjait.

Barták Péter

Az előkelő listára lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága (PLT) két ügyvezetője, Kázmér Judit és Szabó Miklós is felkerült. Az immár 6. alkalommal összeállított Top 50 idén jelentősen átrendeződött: 18 új személy került a listára az általa mozgatott hatalmas összegek és nagy befolyással bíró véleményük révén.

Szabó Miklós, a PLT ügyvezetésének elnöke

 

Kázmér Judit, a PLT stratégiai ügyvezető igazgatója


Megerősödött az egyes médiumok vezetőinek, valamint a legbefolyásosabb hirdetők irányítóinak jelenléte. Az élbolyban vannak azonban állandó szereplők: az idén is első helyen végzett Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója, aki eddig minden alkalommal első volt. Megőrizte tavalyi pozícióját Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója is a 2. helyen.

2012-höz képest egy helyet ugrott előre Simicska Lajos, a Mahír Magyar Hirdető Zrt. vezérigazgatója, aki a 3. helyen végzett. Az 50 fős listán néhány hazai napilap-csoport kiadóvállalatának vezetője is szerepel. Köztük van a PLT ügyvezetésének elnöke, Szabó Miklós, és stratégiai ügyvezető igazgatója, Kázmér Judit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!