Hírek

2015.03.08. 16:30

A legjobb hószobrok: Szerkesztőségünkben fogadtuk a nyerteseket

Veszprém – Átadtuk szerkesztőségünkben a Keressük a legjobban sikerült hószobor játékunk nyerteseinek díját.

Heffler Péter

Február 15-éig vártuk olvasóinktól a legszebb, legötletesebb, legkülönlegesebb hóemberekről, hószobrokról készült fotókat, melyekre egészen február végéig lehetett szavazni. Az első három helyezettet szerkesztőségünkben köszöntöttük a minap. A legtöbb voksot Török Dorina és Hujber Máté (Zirc) hóembere kapta, amiért egy tablet gép járt jutalmul.

Balról jobbra: Varga Zsolt vette át a második helyezett Kovács Ildikó nevében a neki járó díjat. A harmadik helyezett Hardi Tamás feleségével, Hardi-Szákovits Eszterrel és kisfiukkal, Hardi Zsomborral érkezett, akit Németh F. Bernadett főszerkesztő tart a kezében. Fotó: Penovác Károly

Dorina, a Pannon Egyetem harmadéves hallgatója, és párja először nem a játékra készítette a hóembert. – Még a nyereményjátékot megelőző héten, a nagy havazáskor építettük a hóembert, ami a hideg időjárásnak köszönhetően sokáig megmaradt. Remélem, amikor legközelebb játszunk is ekkora szerencsénk lesz – mondta a nyertes.

A nyertes, Török Dorina.

A második a csetényi Vargáné Kovács Ildikó lett. A harmadik helyezett, Hardi Tamás Iszkázról feleségével, Hardi-Szákovits Eszterrel és három hónapos kisfiukkal, Hardi Zsomborral érkezett, aki elmondásuk szerint a hóembert is ihlette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!