Hírek

2014.06.19. 14:04

A Napló kiadóját is díjazta a katasztrófavédelem

Veszprém - Emlékplakettet adományozott csütörtökön Németh Tamás ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató kiadónknak, a Pannon Lapok Társaságának (PLT).

Napló-információ

A PLT a lakosság pontos, hiteles és gyors tájékoztatásáért végzett kimagasló munkája elismeréseként kapta a díjat, amelyet Kovács Erika, a Napló újságírója vett át, aki többek között a katasztrófavédelem híreiről, köztük a balesetekről, tűzoltásokról tudósít. Emlékplakettel ismerték el még a Méz Rádió, a Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft. és a Veszprém Városi Televízió munkáját.

A díjat Kovács Erika, lapunk újságírója vette át Németh Tamás ezredestől, megyei katasztrófavédelmi igazgatótól (Fotó: Nagy Lajos)

 

A díjról Németh Tamás igazgató azt mondta: hagyományteremtő céllal alapították, az országban elsőként a katasztrófavédelmi igazgatóságok közül, mert nekik fontos, hogy a lakosság megismerje a munkájukat. Ebben pedig a médiának meghatározó szerepe van. Az átadás után az igazgató megmutatta a média képviselőinek a megyei laktanyát. Elmondta: hosszú idő után idén tűzoltógépgyártás kezdődik az országban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!