Hírek

2016.03.08. 10:05

A szexuális zaklatással vádolt fűzfői tanár nem követett el bűncselekményt

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya – mivel a beszerzett adatok alapján azt állapították meg, hogy a cselekmény nem bűncselekmény – 2016. február 17-én megszüntette az eljárást – közölte a hírt a fűzfői tanár ügyét érintő kérdésünkre Gaál Csaba megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Az ügyben megírtuk: tavaly novemberben a Nemzetgazdasági Minisztérium azt közölte, hogy a Veszprémi Szakképzési Centrum Öveges József Szakképző Iskolája és Kollégiumának tanára ellen vizsgálatot indított, melynek idejére felfüggesztették  a munkavégzés alól. A vizsgálat sajtóértesülések szerint azért indult meg, mert az iskola egyik tanárával szemben felmerült, hogy szexuálisan zaklatta a diákokat. Decemberben a szaktárca azt jelezte, hogy megszüntette az érintett tanár jogviszonyát.

Az ügyben a Balatonalmádi Rendőrkapitányság szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja matt nyomozott, amit nemrég bűncselekmény hiányában megszüntetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!