Hírek

2016.11.23. 11:52

Adományt gyűjtenek a veszprémi kórháznak

Veszprém– A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház részére gyűjt adományt a Zonta Club Veszprém kiállítással és koncerttel.

Kutasi Zsófia

Szín-Játék-Szín (Zalától Nagybányáig) címmel nyílik meg a Zonta Club Veszprém kiállítása november 25-én 17 órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. A kiállításon Bottyán Marianna és Gróf Zoltán festményei kapnak helyet. A művészek a képek bevételéből a Zonta számára jótékonysági célra juttatnak, így támogatva a kórházat és a betegeket. November 26-án 19 órakor a Pannon Egyetem aulájában Gyertyafényes Advent címmel rendez a klub koncertet, melynek bevételét szintén a nemes célra ajánlják fel. Emellett az adományozók között egy-egy értékes festményt is gazdára talál. A koncerten fellép Pitti Katalin Liszt-díjas Érdemes művész, közreműködik Hegedűs Valér zongoraművész.

A Zonta Club Veszprém évente megrendezi a hagyományos adventi jótékonysági gyűjtést, minden alkalommal egy-egy nemes kezdeményezést támogatva. Célkitűzésük között szerepel a rászorulók, a művészet az egészségügy és a fiatalok pártolása is, a klub emellett támogatja a tehetséges diákokat, fiatalokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!