Hírek

2016.03.12. 15:30

Állami kitüntetést kapott Csepin Péter várpalotai hagyományőrző

Budapest, Várpalota – A Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozata kitüntetést vehette át nemzeti ünnepünk alkalmából Balog Zoltán minisztertől péntek este Csepin Péter várpalotai hagyományőrző, a Bakonyi Poroszkálók Hagyományőrző- és Sportegyesület elnöke.

Szabó Péter Dániel

A Pesti Vigadóban tartott ünnepségen az emberi erőforrások minisztere a kitüntetettekhez szólva hangsúlyozta: „munkájukkal nemcsak önmaguk szűk körében nyitnak távlatokat és építik fel azokat, hanem egy seregnyi polgártársunknak, köztük egy seregnyi fiatalnak is. Mindaz, amit tesznek, egyszerre építi az egyéneket, a közösségeket és rajtuk keresztül az egész nemzetet” - hangsúlyozta a miniszter, aki a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége elismeréseként adta át a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat  állami kitüntetést Csepin Péternek.

Csepin Péter hagyományőrző a Diadal napja történelmi várjátékon Várpalotán
Fotó: Szabó Péter Dániel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!