Hírek

2017.06.16. 16:11

Átvették jutalmukat a Most nagyot szakíthat a Naplóval! játékunk nyertesei

Ajkai olvasóinknak kedvezett a szerencse: Stallmeiszter Ervin és felesége (képünkön) nyerte az egymillió forint értékű bankkártyát lapunk Most nagyot szakíthat a Naplóval! elnevezésű akcióján.

Balla Emőke

A játékban résztvevőknek március 13-tól öt héten keresztül minden hétfőn és csütörtökön kellett kivágni a lapból egy sorszámmal ellátott kupont, felragasztani egy szelvényre és beküldeni a terjesztési irodába. Az akcióban lapunk előfizetői vehettek részt, az értékes nyeremények azt bizonyították, hogy érdemes előfizetni, kis szerencsével nyerhetnek olvasóink. A fődíj mellett wellnesspihenést kapott az ajkai Somogyiné Aladi Zsuzsanna és a szintén ajkai Sándor Lajos, a kupi Rácsik Róbert, a balatonfüredi Steiner Kálmán és a noszlopi Zabó József. A pénteki nyereményátadáson a boldog nyertesek elmondták, több évtizede járatják a Naplót, többen már kora reggel, munkába indulás előtt olvassák. Tetszettek nekik a májusban indult magazinmellékleteink; volt, aki a recepteket, más a sportot olvassa szívesen, a gazdasági hírek többeket is érdekelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!