Hírek

2017.03.13. 08:56

Autósok figyelem! Forgalomkorlátozás lesz a veszprémi elkerülő úton

A 8-as számú Székesfehérvár-Jánosháza-Rábafüzes elsőrendű főút Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi-Balatonfüredi csomópontok között a burkolat felső rétegének cseréjét és a burkolati jelek felfestését végzik a szakemberek 2017. március 16. és 2017. április 30 között.

A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra utazóknak, jelzőőrös forgalomirányítás mellett lehet majd közlekedni.

A kivitelezési munkálatok során nagy torlódás várható ezért, elkerülő útvonalként a Házgyári utat (830-as számú főút) ajánlja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A Balaton felé közlekedőknek a 77-es számú főút Veszprémfajsz irányában, illetve a 72-es számú főút Litér irányában jelenthet alternatív megoldást.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A felújítási munkálatok idejére kérjük az utazóközönség türelmét és megértését, kérjük továbbá, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!