Hírek

2017.07.03. 10:23

Balatoni tekergések - Lőkös Gabriella blogbejegyzése a magyar tenger körbebicajozásáról

Egyik héten kitaláltuk, hogy életemben először (persze Tamáséban kitudjahanyadjára) szombaton megkerüljük a Balatont bicajjal - írja blogjában Lőkös Gabriella tavaly.

De itt jött az élet és olyan fáradtságot hozott, hogy szombaton 10 óra volt már mire bringás cuccba rángattuk magunkat.

Így azért már -az én tempómat ismerve és laza tekerést tervezve - nem annyira fért volna bele a teljes kör. Így itthon megebédeltünk és elindultunk. Gondoltuk megyünk addig, amíg lesz humorunk.

Veszprémből a Balaton felé szinte csak lefelé kell tekerni, nagyon kedves kis falun Szentkirályszabadján keresztül, ahol a falu közepén lévő kútnál fel is tankoltunk friss, hideg vízzel.ezek után erdőn-mezőn keresztül gurultunk le Balatonalmádiig, ahonnan Alsóörs felé vettük az irányt.


Alsóörsön meglltunk kicsit a kikötőben, ami így nyár végén a turistaszezon vége környékén teljesen élhető és kellemes hangulatú volt.(totál romcsi :) ) Innen Csopak felé gurultunk tovább, ami mellett csak  elhaladtunk....

Ha érdekel a cikk folytatása klikkelj ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!