Hírek

2014.10.02. 13:20

Bemutatjuk a városok polgármesterjelöltjeit: Matolcsy Gyöngyi

Matolcsy Gyöngyi függetlenként indul a polgármesteri székért a Fidesz és a KDNP támogatásával. A jelölt a legfontosabbnak tartja, hogy megőrizzék eddigi értékeiket, a nyugalmat, csendet, a békés polgári életet az állandó lakók és nyaralók számára egyaránt.

Kovács Erika

Matolcsy Gyöngyi üzemgazdász, férjezett, két felnőtt fiú édesanyja úgy fogalmaz, hogy a településért, az itteni emberekért akar dolgozni. Mint mondja, érez magában annyi erőt, tapasztalatot, lelkesedést, hogy az új, önálló Balatonakarattyának jó polgármestere legyen. Legfontosabbnak tartja, hogy megőrizzék eddigi értékeiket, a nyugalmat, csendet, a békés polgári életet az állandó lakók és nyaralók számára egyaránt. Olyan önkormányzatot szeretne létrehozni, amely átlátható módon működik, és az itt élők többségének érdekeit képviseli. A legsürgetőbb feladatnak a település önálló működésének, üzemeltetésének elindítását tartja. – A törvény erre hat hónapot ad ugyan, de az élet természetesen addig sem állhat meg – fogalmaz a jelölt.

Matolcsy Gyöngyi független jelöltként indul a választáson

Tapasztalata szerint az itteniek igénylik az utak rendbetételét, fejlesztését, szerinte a munkálatokhoz azonnal hozzá kell fogni. Úgy látja, hogy Akarattya adottságai turisztikai szempontból kiaknázatlanok, ezen változtatni szeretne. Vélekedése szerint ahhoz, hogy a lemaradást behozzák és lendületes fejlődésnek induljon a település, elsősorban pályázatokkal elnyerhető külső forrásokra van szükség. Hosszabb távon pedig az új, független településnek ki kell alakítani egy szép központot, amely meghatározza Akarattya karakterét, és mindannyian büszkék lehetnek rá. Meggyőződése, hogy a sikert, Akarattya megújulását csak az összefogás és a lelkes csapatmunka hozhatja meg, az anyagi feltételek önmagukban nem elegendőek.Szerinte az új önkormányzat felállítása és az önálló működés elindítása nehéz, de szép feladat, melyhez támogatásra van szüksége. Tiszteli az őszinte embereket, akik már eddig is sokat tettek Akarattyáért, az önállóságért. A vele induló képviselőjelöltekkel: Détár Biankával, Imrédy Szabolccsal, Rozs Péterrel, Ránky Péterrel szívesen együtt dolgozna a településért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!