Hírek

2017.07.05. 09:47

Biciklis gyermek karambolozott Bakonyszentkirályon - súlyosan megsérült!

Az elmúlt 24 óra közúti közlekedési balesetei.

Az elmúlt 24 órában Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Bakonyszentkirályon közlekedett kerékpárral egy gyermekkorú személy 2017. július 4-én, délután. Haladása során a Kossuth utca és a Szabó Nemzetőrkapitány utca kereszteződésében összeütközött a neki balról érkező személygépkocsival.

A balesetben a fiatal fiú súlyos sérüléseket szenvedett.

Anyagi kárral végződő balesetnél intézkedtek a rendőrök Veszprémben. Két személygépkocsi ütközött össze tolatás közben.

Pápán egy helyi nő beült gépkocsijába, hátra húzta az ülést, hogy szandálját becsatolja, ezzel egy időben a kocsit beindította, ami egyes sebességi fokozatban volt. A jármű elindult, és az előtte lévő épületnek ütközött. Az ütközést elkerülni nem tudta, mivel nem érte el a fékpedált. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Balatonalmádiban három gépjármű ütközött össze a nem megfelelő követési távolság miatt. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!