Hírek

2013.09.26. 18:35

Biztonságos biciklizés

A megyei önkormányzat munkatársai kerékpártúrán vettek részt, a nemesvámosi iskola diákjai számára sisakokat, kerékpárzárakat, láthatósági mellényeket adományoztak.

Balla Emőke

A Veszprém megyei önkormányzat egy Támop -pályázaton 10 millió forint pályázati összeget nyert. Az Egészségre építve! projekt keretében a hivatal munkatársai az egészséges életmódot, a sportolást népszerűsítő kerékpártúrán vettek részt, a Veszprém-Nemesvámos-Veszprémfajsz útvonalon, felhíva a figyelmet a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére.

 

A biztonságos kerékpározás érdekében Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés alelnöke 30 kerékpárossisakot, láthatósági mellényt és 10 kerékpárzárat adományozott a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai számára, így fejezve ki a megyei önkormányzat csatlakozási szándékát az európai mobilitási hét rendezvényeinek szellemiségéhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!