Hírek

2012.05.23. 18:17

Caramel a Megasztár idei legjobbjaival lép fel

Veszprém, Szombathely - Molnár Ferenc Caramel országjáró turné keretében június 8-án a Veszprém Arénában, június 9-én a szombathelyi Aréna Savariában lép fel. A korábbi Megasztár-győztes koncertjén először az idei tehetségkutató műsor legjobbjai énekelnek.

Gajdos József

Molnár Ferenc Caramel elismerte, hogy a Megasztár döntőjébe jutott tehetségeknek a tévéműsor után nehéz az életük. Kikerülnek a rivaldfényből, amikor hetekig-hónapig mindenben profi stáb segíti a munkájukat, gyakorlatilag "összerakják" őket. "A döntőben mindig valakinek a bőrébe bújnak bele az énekesek, megpróbálnak azonosulni vele, s ha szerencséjük van, akkor a végére megtalálják önmagukat, rálelnek a saját zenei útjukra" - állítja a népszerű zenész.

Caramelnek a hét évvel ezelőtti Megasztár-győzelem óta több albuma jelent meg, sikert sikerre halmoz. Ebben nagy szerepet tulajdonít a saját dalainak. A slágerei közül például a Szállok a dallal vagy a Lélekdonor című szerzeményében is önmaga gondolatait fogalmazta meg a harmincéves sztár. "Ezzel hitelesebb tudok lenni, mint azok az énekesek, akik külső szerzőktől készen kapják a dalokat. Én a Jóisten ajándékaként a belülről jövő üzeneteket képes vagyok közvetíteni a rajongóimnak, a szívemből jönnek, így jobban átérzem a mondanivalót" - mondja az énekes. A mostani turnén elhangzó dalok többsége saját szerzemény lesz, de meglepetésként új albumának egyik számát itt énekli először Caramel.

A koncertre hűségkártyával rendelkező előfizetőink 55 százalék kedvezménnyel vehetik meg a belépőjegyeket a Napló veszprémi, illetve a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!