Hírek

2014.08.16. 15:01

Családi nap a Sobriban kitüntetésekkel

Kislőd - A Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém megyei szervezete a kalandparkban tartotta a hagyományos, immár nyolcadik családi napot, amelynek keretében a Kiváló Vagyonőr kitüntetést hárman is átvehették.

Tóth B. Zsuzsa

A Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara megyei szervezetének tagjai családi napon kalandoztak a Sobri Jóska Kalandparkban szombaton. A képen Ábrahám Patrik csúszik le a hófánkkal. Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Rácz László, kamarai titkár és Mészáros Lajos, az elismerést odaítélő bizottság elnöke adta át a kitüntetést Böde József, Dénes György és Pintér László személy- és vagyonőrnek. A családi napon tesztlapot tölthettek ki a résztvevők, akik közül Zabó László, Zabó Gyöngyvér és Tóth István kapott jutalmat.

Mint azt Rácz László beszédében elmondta, az elismerés célja a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett magas színvonalú munka, kimagasló szaktudás, példamutató helytállás, szakmai közösségben végzett aktív tevékenység elismerése. Böde József és Dénes György dr. Ipsits Csaba rendőrezredes ajánlására kapta meg a címet. Pintér László pedig a kitüntetését munkáltatója, a Bank Biztonság Bizalom Zrt. szakmai igazgatója és a Bakonyi Erőmű Zrt. vezérigazgatója ajánlására vehette át.

A kamara tagjai legtöbben gyermekeikkel, unokáikkal együtt, családostul pihentek és kalandoztak egész nap a parkban. Kipróbálták a szárazföldi és vízi játékokat, többek között a drótkötélpálya, mászófal, íjászat, hófánk, lézerharc, vízi csúszda, FBI akadémia vízigömb, valamint gokartok keresték a kedvüket a kalandozásra legkiválóbb időjárás mellett.

Címkék#Kislőd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!