Hírek

2014.01.08. 19:00

Divat, párválasztás, főzőcske az esküvőkiállításon

Veszprém - Egy helyre gyűjtve megtalálják mindazt a szolgáltatást az érdeklődők, ami egy esküvőhöz szükséges. Két napos kiállítást tartanak a hétvégén a Hangvillában Mr és Mrs címmel.

Bartuc Gabriella

Táll-Hámori Ottília és Táll István a kiállítást rendező Ottília esküvő- és rendezvényszervező cég tulajdonosai elmondták, mintegy ötven kiállítóra számítanak, mindenki itt lesz, aki a szakmában számít. Az egész kiállítás rendezői elve a tájékoztatás mellett a szórakoztatás. Egybe nyitják az egész teret, nem lesznek egymástól elválasztott standok. Rengeteg programot kínálnak. Például megválasztják a megye ideális párját, Mr és Mrs képében. Több fordulón keresztül olvasóink segítségével a jelentkezőkből kiválasztottak öt párt, akik játékos feladatokat kapnak a kiállításon, az a pár nyer, amelyik a legtöbb pontot gyűjti össze. Két napon keresztül vetélkednek, vasárnap este lesz az eredményhirdetés értékes ajándékokkal.

Táll István és Ottília szórakoztató esküvői kiállítást szerveztek

 

A menyasszonyok és vőlegények élőzenés divatbemutatón válogathatnak vasárnap délután a legújabb ruhamodellek és esküvői kellékek közül. A Búgócsigazenekar muzsikál. Lesz smink és frizura bemutató is. Szombaton délután pedig főzőshow várja a látogatókat, esküvői menüt is lehet kóstolni.

Veszprémbe várják Lengyel József győri cukrászt, akit már másodszor választottak meg az év esküvői cukrászának a hazai esküvői szolgáltatók. Pompás menyasszonyi tortákkal készül, bemutatja a világtrendeket. Azoknak is érdemes lesz szétnézni, akik vendégként készülnek esküvőre és mindenkinek, aki szereti a szépet. A szervezők minden belépőjegy után 100 forintot jótékonysági célra fordítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!