Hírek

2012.12.26. 18:43

Egy ember öngyilkos lett, egy motorost baleset ért

Veszprém - A rendőrök az ünnepi napokon sem pihenhettek, bolti és autólopással, padon fekvő ittas emberrel foglalkoztak az ünnep alatt is.

veol.hu

A tűzoltóknak csendesen telt az ünnepi szolgálat, tudtuk meg szerdán este Lukács Krisztián ügyeletvezetőtől. Néhány téves jelzést leszámítva balesethez, tűzhöz sem riasztották őket, hibás fűtőberendezéssel sem találkoztak. Közös karácsonyfát állítottak, így a szolgálatban lévők is egy kicsit maguk köré tudták varázsolni az ünnepi hangulatot.

A mentősöknek sajnos több feladatuk akadt az ünnepek alatt is, de a munka többségét a különböző belgyógyászati problémák, a rendkívüli meleget nehezen viselő tüdő- és szívbetegek adták.

Mint Novák Judit szolgálatvezető elmondta, szerdán Magyarpolányba riasztották őket egy férfihoz, aki felakasztotta magát. A mentők már csak a halál több órával korábbi beálltát tudták megállapítani. Ugyancsak szerdán történt egy baleset Várpalotán. A felbukott motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A 12 órás váltásban dolgozó mentősök is állítottak karácsonyfát, így munka közben sem szakadtak el teljesen az ünneptől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!