Hírek

2013.08.15. 12:00

Egy nap az LGT-vel

A szervezők az utolsó simításokat végzik Alsóörsön, a zenekar gőzerővel próbál: az Európa Kempingben háromórás koncertet ad vasárnap 20 órától a Locomotiv GT a Nagyon Balaton rendezvénysorozat nyitányaként.

Marton Attila

Hebling Zsolt, a Balaton-parti település polgármestere érdeklődésünkre elmondta, nagy örömmel fogadták a hírt, hogy Alsóörs adhat otthont a koncertnek. A polgármester úgy véli, a Harley-Davidson fesztiválok megrendezésével a település és a kemping is bizonyította már, hogy ilyen nagyságrendű eseményeket is képes lebonyolítani.

– Főszezonban nem okoz problémát a helyieknek, hogy az ország minden tájáról sok ezren érkeznek, ugyanis vendégcentrikusak az alsóörsiek, hangsúlyozza a polgármester. A hatalmas színpadot és a lelátókat már múlt héten felállították, a szervezők a napokban már csak az utolsó simításokat végzik.

A koncertre kaphatók még belépők, megyekártyával rendelkező olvasóink pedig 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket ügyfélszolgálati irodáinkban. Napközben utcazenészek, DJ-k és artistanövendékek szórakoztatják a közönséget, sőt, az artisták a műsorszámokon kívül eszközbemutatóval is készülnek, így a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek belekóstolhatnak a zsonglőrködés, a gólyalábazás és az egykerekűzés tudományába.

A 12 évesnél fiatalabbak felnőtt kísérővel ingyen mehetnek a koncertre. A szervezők mindenkitől azt kérik, időben induljon el a koncertre, mert a 71-es úton mindkét irányban forgalmi dugókra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!