Hírek

2012.06.26. 14:34

Egy verőhiba nélküli hajtás a lóversenyen

Balatonalmádi - Tizenöt kettes fogat, hat egyes fogat részvételével ideális nyári időben rendezték meg kilencedik alkalommal a vörösberényi lovaskavalkádot.

Halmos György

Tóth Alexandra pályaépítő komoly feladat elé állította a versenyzőket, a délelőtt folyamán összesen egy verőhiba nélküli hajtást láthatott a nézőközönség Völgyesi Márk előadásában.

Eredmények, akadályhajtás, kettes fogat: 1. Völgyesi 2. Maurer 3. Penk. Egyes: 1. Leitold 2. Kovács, 3. Kok.

Eredmények, vadászhajtás kettes fogat: 1. Szentesi, 2. Pintér, 3. Völgyesi. Vadászhajtás egyes fogat eredmények: 1. Leitold, 2. Kok, 3. Öveges.

Ezt követően Maurer István és Szentesi Vajk négyes fogattal teljesítette a pályát öt, illetve hét verőhibával 145,96, valamint 144,37 másodperc alatt.

A díjakat Keszey János polgármester adta át, a lovakra a szalagokat Horváth László vezető bíró tűzte fel.

A délután a díjugratóké volt, Farkas Boróka és Király Tamara, a Pauer Lovas SE növendékei Angel és Masni nyergében teljesítették hibátlanul a pályát.

A kezdő ló és lovasok számára kijelölt pályán 11 páros vetélkedett. Eredmények: 1. Németh Alexandra, 2. Gecse Alexandra, 3. Sárik Erika. Haladók, eredmények: 1. Unger, 2. Kováts, 3. Néth.

A díjakat dr. Kulcsár Enikő, a verseny orvosa adta át a versenyzőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!