Hírek

2016.02.24. 19:26

Egyszerre két lány dolgozott a belvárosi kéjlakban

Pápa - Se pénze, se munkája nem volt egy Pápa környéki férfinak, aki jövedelemszerzés céljából úgy döntött, lakást biztosít örömlányoknak ahhoz, hogy a legősibb mesterséget űzzék. Tettéért minden bizonnyal a bíróság előtt kell felelnie.

Polgár Tibor

Az ügy egy névtelen bejelentés után került a pápai rendőrök látókörébe – tudtuk meg Nagy Ákos rendőr alezredestől, a helyi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetőjétől. A nyomozás jelenlegi adatai szerint egy, a városhoz közel eső faluban élő fiatalember lakást bérelt egy pápai társasházban kizárólag abból a célból, hogy bájaikat kínáló nők rendelkezésére bocsássa azt napidíjért cserébe, a perditák pedig szexuális szolgáltatásokat nyújthassanak itt. A gyanúsított hirdetés formájában közzétette a szándékát a világhálón, erotikus tartalmú weboldalakon.

Hamarosan akadtak is jelentkezők a felkínált lehetőségre, így beindult a biznisz. A lakásban általában két lány dolgozott egyszerre, akik az interneten hirdették magukat. A könnyű pénzszerzésre vágyó férfi havonta kifizette az albérletet és a rezsit, ha kellett, a szemetet is levitte, a kéjhölgyektől pedig beszedte a napidíjat. Az üzlet működött, a benne részt vevők elégedettek voltak, viszont a környéken élő néhány lakosról ez már nem mondható el. Ugyanis előbb-utóbb többeknek feltűnt, mi folyik az „örömtanyán”, és annak némely velejárója sokakat zavart.

A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek – árulta el Nagy Ákos. Mint mondta, a nyomozás során több tanút, majd a gyanúsítottat is kihallgatták, a fiatal férfi pedig beismerő vallomást tett. Ellene prostitúció elősegítése bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárás indult a Pápai Rendőrkapitányságon.

Kapcsolódó anyag:

Bordélyházat üzemeltetett egy 27 éves férfi Pápán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!