Hírek

2012.07.12. 13:30

Elfogták a levelezőt - Egykori barátján akart bosszút állni a Pápai Hús nevében emailező férfi

Pápa/Eger - Egy egri fiatalember küldte szét azokat az elektronikus leveleket, amelyek a Pápai Hús 1913 Kft. jó hírnevét veszélyeztették.

Tremmer Tamás

Korábban adtunk hírt róla, hogy a Pápai Hús 1913 Kft. egyik munkatársa nevében sértő bejegyzések kerültek fel a vállalat honlapjára. Miután ezeket eltávolították, ugyanennek a dolgozónak a nevében kéretlen és valótlan tartalmú, "beugratós" elektronikus levelek sokasága landolt országszerte. A bejegyzések és az e-mailek alkalmasak voltak a Pápai Hús 1913 Kft. jó hírnevének megsértésére, ezért Politzer József, a cég ügyvezető igazgatója feljelentést tett.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyorsan elfogták a tettest. Nagy Ákos százados, bűnügyi osztályvezető arról tájékoztatott, hogy a bejelentést követően több irányba is elindult a nyomozás.

Több IP-címet ellenőriztek a pápai nyomozók, míg a szálak Egerben összeértek. Csütörtökön délután kihallgatták az egri D. G.-t, aki végül beismerte tettét.

A 26 éves fiatalember a nyomozóknak elmondta, korábbi sérelmét akarta megtorolni egykori barátján, aki a Pápai Hús 1913 Kft. alkalmazottja. Ezt a különös módot választotta arra, hogy a férfit kellemetlen helyzetbe hozza, a pápai húsgyár jó hírnevének csorbítása azonban nem állt szándékában, magyarázta a férfi. Tettéért azonban így is felelnie kell, a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!