Hírek

2010.01.07. 05:40

Elképesztő fotók! Sztárok smink nélkül

A hírességek sminkjeit nem csak elrontani lehet, hanem hiányukkal is komoly feltűnést keltenek a sztárok. Némelyiküket szinte fel sem lehet ismerni smink nélkül.

Kiss Nikolett

Amióta Lady Gaga berobbant a showbizniszbe, folynak a találgatások, hogy az énekes férfi vagy nő?

Látszólag a gyengébbik nemhez tartozik, de többen állítják, hogy Lady Gaga transzvesztita.

Calista Flockhart és Gwyneth Paltrow hófefér bőre miatt makeup nélkül eléggé élettelennek tűnik, míg Reese Witherspoon, Fergie és Tori Spelling karakteres vonásait a smink határozottan finomítja, hiszen enélkül mindnyájuk arca meglehetősen markáns.

Az idősebb korosztályhoz tartozó, egykor szépségükkel is tündöklő Sharone Stone-t, Meg Ryant és Goldie Hawnt nem kíméli az idő vasfoga. Arcuk festetlenül igencsak ráncos. A fiatalabb Halle Berry, Lindsay Lohan, Jennifer Garner, Dakota Fenning és Debra Messing vonásai mélyebbek, és a fáradtság is jobabn látszik rajtuk, amikor kihagyják a sminkelést.

Ezzel szemben Jessica Simpson, Hayden Panettiere, Mischa Barton és Kate Bosworth smink nélkül is igéző. Fiatal, üde arcuk, szép bőrük és nem utolsósorban megkapó tekintetük egységet alkot, így fel sem merül a hiányérzet a smink iránt.

A fotókért kattints a BellaCafe.hu oldalára!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!