Hírek

2016.10.10. 22:10

Érkeznek a számlák! - Csekkek, először tavasz óta

Veszprém - Napokon belül kézhez kapják az elmaradt hulladékszállítási számlákat a fogyasztók.

Az öt számlát eltérő fizetési határidővel kell kiegyenlíteni. Az új szervezet eddig még nem küldött számlát az országos szintű érdekegyeztetés és informatikai adatharmonizáció miatt, mondta el Horváth Zoltán ügyvezető.

Az ügyfelek várhatóan a napokban kapják meg az áprilistól augusztusig elmaradt öt számlát, valamint a változásról tájékoztató levelet. A számlákat szeptember 15-i keltezéssel állították ki, viszont a rajtuk szereplő fizetési határidők különbözőek, amelyek több lehetőséget, kifizetési könnyebbséget jelentenek majd a szolgáltatást igénybe vevők számára, mondta az ügyvezető.

Rajtunk kívül álló technikai okok miatt az eredeti tervekhez képest késve tudtuk kiküldeni a számlákat, emiatt néhány lejárt határidővel érkezik a fogyasztókhoz, mondta az ügyvezető, aki kéri a lakosság megértését. Hozzátette, a fogyasztóknak a számlák kézhezvételét követően a lejárt határidejűeket tizenöt napon belül, a többit a teljesítési határidőn belül kell rendezniük.

A lejárt fizetési határidők miatt késedelmi kamatot nem számolnak majd fel, mondta Horváth Zoltán,ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!