Hírek

2013.12.29. 16:50

Év végi malackodás a tó partján

Tapolca - Remek hangulatban zajlott vasárnap a Szőke András nevével fémjelzett, immár fogalommá vált Év végi malackodás a Malom-tó partján.

Szijártó János

A szilveszteri előzetesként ajánlott harsány rendezvényen a látogatók végigkövethették a régi, hagyományos disznóölés minden egyes lépését, miközben Szőke András filmrendező, színész sajátos stílusában informálta a közönséget.

A disznóöléssel járó jókedv, humor nem hiányzott egy pillanatra sem a rendezvényen.

A látogatók végigkövethették a hagyományos disznóölés minden egyes lépését, miközben Szőke András filmrendező, színész (elöl) sajátos stílusában informálta a közönséget (Fotó: Szijártó János)

 

A reggeli, traktoron történő érkezés után kolbásztöltő verseny, pálinkaiszogatás, ének- és táncverseny kezdődött a helyszínen. A kolbásztöltésre egyébként hat csapat nevezett be az idén, és természetesen nem volt hiány a finom kolbászból és a többi disznóságból sem. A folytatásban a Mézengúz zenekar, a Bean Cereal lépett fel, majd máglyát gyújtottak a Kinizsi Táncegyüttessel, és volt malacfuttatás is. A programot aCreative Sound System koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!