Hírek

2013.05.27. 19:36

Folyamatosan építik a Hangvillát

Virradattól napnyugtáig dolgoznak a szakemberek, mindent megtesznek azért, hogy a Hangvilla határidőn belül elkészüljön, megnyithassa kapuit.

Balla Emőke

Látványos gyorsasággal épül a Hangvilla, a márciusi időjárás miatti lemaradást igyekeznek behozni. Az épület az ügyészség felől elérte a teljes magasságot, vezetékkiváltás miatt a Kórház utca felőli oldal négy emelete ezután épül. A leglátványosabb a Brusznyai utca felőli oldal, ahol az alsó szinten lévő kávézót alakítják ki, fölötte kap majd helyet a kamaraterem, illetve a konferenciaterem.

 

Látványosan épül a Hangvilla szerkezete, az épület az ügyészség felől elérte a teljes, négyemeletnyi magasságot (Fotó: Gáspár Gábor)

A külső szerkezetépítéssel párhuzamosan az európai színvonalú épület belső terének tervezését végzik, a magas színvonalú hang- és fényrendszer, a székek kiválasztását, tervezését, tájékoztatott Bélafi László. Mindent megtesznek azért, hogy a multifunkcionális kulturális létesítmény a megadott határidőn belül elkészüljön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!