Hírek

2013.01.15. 13:19

Folyamatosan tisztították az utakat

Balatonalmádi - A mellék- és harmadrendű utakon kívül hétfőn minden utcát megtisztítottak Balatonalmádiban. Egy olvasónk panaszkodott a balatonalmádi hóhelyzettel kapcsolatban.

Balla Emőke

Véleménye szerint a városban képtelenség közlekedni, alig takarítják az utakat, más településeken sokkal jobban odafigyelnek rá. A városban tizenöt-húsz centiméter hó esett, a Balatonalmádi Városgondnokság  hat munkagéppel dolgozott: egy toló- és szóró-, három tolólapos munkagéppel az utakat, két kis tolólapos munkagéppel a járdákat és a parkolókat tisztították, nyolc fizikai dolgozó a járdákat és a lépcsőket takarította, tájékoztatott Boronkay Zoltán, a Városgondokság  műszaki csoportvezetője. Balatonalmádi belterületi útszakasza 150 kilométer; van egy ütemterv, fontossági sorrend. A meredek hegyi utakat már vasárnap este elkezdték bekevert szóróanyaggal, érdesítővel szórni, hétfőn a harmadrendű utakon és mellékutcákon kívül mindenhova eljutottak a gépek. Folyamatosan dolgoztak,  a hétfőn elmaradt utcákat kedd reggel és délelőtt tisztították. Amit tudunk, elkövetünk,  mondta a műszaki csoportvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!