Hírek

2017.09.04. 20:15

Fontos a közvetlen kapcsolat - Megújult irodában várja olvasóit a Napló Ajkán

A Pannon Lapok Társasága (PLT) alapfilozófiájának része, hogy minél közelebb legyünk az olvasókhoz. Reméljük, egyre több ügyfelünk előfizetőnk is lesz a jövőben – ezekkel a szavakkal köszöntötte a meghívott vendégeket Kázmér Judit ügyvezető igazgató a Napló új, ajkai irodájában, a Szabadság tér 11-es szám alatt a megnyitóünnepségen.

Tóth B. Zsuzsa

Kázmér Judit méltatta a PLT elkötelezett munkatársait, akiknek keze munkáját dicséri, hogy munkatársunk az olvasókat mostantól egy megújult ügyfélszolgálati irodában fogadhatja.

Hadanich Dalma marketingvezető, György László, a Polus Coop Zrt. gazdasági igazgatója, Bogdán György, a társaság elnök-igazgatója, Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Néző László, a Napló főszerkesztője és Ravasz Tibor, a Fidesz ajkai frakcióvezetője a megújult irodában
Fotó: Pesthy Márton

Kázmér Judit elmondta, hogy az iroda várja az ügyfeleket a laphoz köthető különféle tárgyakkal, könyvvel, gyermekkönyvekkel, előfizetéssel, rendezvényre szóló jegyekkel is, mindazzal, amivel pluszkötődést alakíthatunk ki olvasóinkkal. Mindezt úgy, hogy a leghűségesebbeket megyekártyával és az ahhoz kapcsolódó kedvezményekkel jutalmazzuk.

- Egyre több mindent tudnak az ügyfélszolgálati irodákban intézni és vásárolni ügyfeleink. A megyekártyával hat hét alatt megtérülhet az éves előfizetés összege, ez jelentős kedvezmény. Nagyon fontos az olvasóval való közvetlen kapcsolat is, bár ez az iroda lépcsőn közelíthető meg, azonban sok tábla segíti, hogy ügyfeleink idetaláljanak. Kulturált körülmények között tudjuk őket itt fogadni. Örülök, hogy a lapcsoport 17 ügyfélszolgálati irodája közül az ajkai is megújult. Itt találkozhatnak az olvasók újságíróval is, az ügyfélszolgálati munkatárs ugyancsak várja az ügyfeleket - mondta az ügyvezető igazgató. Kilátásba helyezte továbbá, hogy a jövőben a Napló további akcióival még közelebb kerül az olvasókhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!