Hírek

2017.08.23. 18:11

Ismét Gyere a parkba! Nyárbúcsúztató esték a Táborállás parkban

VESZPRÉM Az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ ötödik alkalommal szervezi meg a Gyere a parkba! című nyárbúcsúztató rendezvényt a Táborállás park szabadtéri színpadán.

Balla Emőke

Elsősorban a lakótelepen élőkre számítanak a programon, de minden évben érkeztek a város távolabbi pontjairól is. Az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ színvonalas, tartalmas szórakozást kínál a veszprémieknek. Vannak visszatérő fellépők, de minden alkalommal újak is. Bemutatkoznak az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ művészeti csoportjai, a fellépők különböző stílusú műsorokkal állnak színpadra. A gyerekeket játszóház (légvár, logikai és ügyességi játékok) várják, az arcfestésnek is mindig nagy sikere van. Idei újdonság a Csa-ládika elnevezésű több állomásos vetélkedő, melyben a családoknak ügyességi, logikai és vicces feladatokat, játékokat kell megoldaniuk. A hat próbában minden korosztály kedvét leli, az első napon többen kipróbálták magukat.

A gyerekeket játszóház, logikai és ügyességi játékok várják a nyárbúcsúztató rendezvényen
Fotó: Penovác Károly

A Gyere a parkba! háromnapos rendezvény. Szerdán fellépett a szentkirályszabadjai Szent István Népdalkör, a FootNotes Dance Company, Hegedűs Veronika és Csizmadia Géza Húzzad csak ki világos virradatig címmel adott operettműsort. Este a több hangszeren játszó Nemes "Kölyök" Gábor koncertjét élvezhette a közönség, az előadó az áprilisi első Veszprémi élő-zene tehetségkutató különdíjasa volt, a mostani fellépés az egyik díja volt. A szerdai programot a Sapka Művészeti és Tűzzsonglőr Egyesület műsora zárta.

Csütörtökön és pénteken folytatódnak a nyárbúcsúztató rendezvények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!